Sadaļas

Ražotāji

Zīmoli Pastāv 109 zīmolu

Rādīt 61 - 109 no 109 vienībām
  • Kosmart

    Kosmart zīmols – tas nav tikai augstas kvalitātes matu aksesuāru līnija. Kosmart zīmols tika radīts, lai atbrīvotu katras sievietes iztēli un palīdzētu izpaust savu individuālo un neatkārtojamo stilu un gaumi. Kosmart koncepcija balstās uz to, ka "skaistums slēpjas mazajās detaļās" un šis zīmols ir veltīts šo mazo detaļu, kas izgatavotas Francijā, radīšanai. skaistums detaļās! Ja vēlaties redzēt pilnu produktu klāstu, to varat apskatīt ražotāja vietnē: https://kosmart.eu

    2511 preces

    View Products
  • La Riche

    La Riché Ltd uzņēmums dibināts 1981. gadā. Kompānija ir pazīstama visā pasaulē ar savu augstas kvalitātes produkciju. Kompānijas produkcijas klāstā ietilpst daļēji ilgnoturīgas matu krāsas un produkcija tetovēšanai. Daļēji ilgnoturīgo matu krāsu līniju papildina šampūnu un kondicionieru klāsts. SIA Vitrina ir oficiālais La Riche pārstāvis Latvijā.

     

    62 preces

    View Products
  • Laboratorios Prady Normapiel

    Unikālu smaržu ražotājs no Spānijas - Laboratorios Prady Normapiel. Uzņēmums darbojas jau vairāk nekā 30 gadus. Uzņēmums izceļas ar savu tehnoloģisko progresu un orientāciju uz klientu labumu - savā laboratorijā (Molina de Segura, Murcia) rada augstākās kvalitātes Eau de Parfum, Eau de Toilette un Parfum (augstākās kvalitātes) smaržas, kuru sastāvā ir īpaši augsta parfuma eļļas koncentrācija, tādēļ "Parfum" veida smaržas saglabāsies īpaši ilgi. Uzņēmums vienuviet rada, ražo un iepako savu produkciju - tādēļ spēj piedāvāt augstas kvalitātes smaržas par īpaši zemu cenu. Uzņēmums tāpat arī ražo smaržas citiem slaveniem zīmoliem, kuru cena bieži vien var būt vairākas vai pat vairākas desmit reizes augstāka nekā no ražotāja, tādēļ, pērkot šī ražotāja smaržas, varat būt pārliecināti, ka saņemat labāko cenas un kvalitātes attiecību.

    360 preces

    View Products
  • Lendan

    Lendan (Spānija) – profesionālās matu kosmētikas ražotājs “bez robežām”. Ideāli piemērots radošiem stilistiem un mājas lietotājiem, kuri tiecas pēc perfektu rezultātu. Uzņēmums darbojas jau 50 gadus, un šis garais radošais un darba laiks ļāva tiem kļūt par vienu no līderiem matu kosmētikas ražotāju tirgū. Lendan velta daudz uzmanības un laika jaunu produktu izstrādei un cenšas piedāvāt tikai visaugstākās kvalitātes profesionālo matu kosmētiku. Ar Lendan viegli īstenosiet visas idejas! Create without limits! Mēs, veidojot produktus, vienmēr domājam par saviem klientiem.

    187 preces

    View Products
  • Lker

    Lker (Koreja) specializējas nagu kosmētikas un līdzekļu ražošanā. Uzņēmums izvirza ļoti augstus standartus savai ražotajai produkcijai, tāpēc tam tika piešķirts ISO9001 starptautiskais sertifikāts, kas apliecina, ka uzņēmuma ražotā produkcija ir augstākajā līmenī. VITRINA ir oficiālais Lker pārstāvis Lietuvā.

    120 preces

    View Products
  • Loreal Professional

    L'Oréal S.A. ir Francijas personīgās aprūpes uzņēmums, kura galvenā mītne atrodas Klišī, O-de-Sēnā, un kura reģistrētais birojs ir Parīzē.

    86 preces

    View Products
  • Matrix Professional

    MATRIX ir vadošais profesionālās matu kopšanas un matu krāsu uzņēmums Amerikas Savienotajās Valstīs, kas apņemas attīstīt profesionālu salonu un piedāvā plašu matu kopšanas, matu krāsu un veidošanas produktu klāstu.

    50 preces

    View Products
  • MAYBELLINE

    Visā pasaulē pazīstams dekoratīvās kosmētikas zīmols, kas dibināts jau 1915. gadā. Šī zīmola izcelsmi iedvesmoja dinamiskā un elpu aizraujošā Ņujorka – viena no svarīgākajām modes galvaspilsētām pasaulē. MAYBELLINE progresīvās tehnoloģijas un jaunākās modes tendences ļauj izveidot drosmīgu, stilīgu, pilsētas šarma piesātinātu kosmētiku, kuru var atrast vairāk nekā 130 pasaules valstu veikalos.

  • Millennium

    Millennium (Anglija). Jau 15 gadus kompānija strādā ar skaistumkopšanas nozares profesionāļiem, cenšas saprast viņu un viņu klientu vajadzības un piedāvāt augstākās kvalitātes produktus par konkurētspējīgu un reālistisku cenu. Millennium cenšas piedāvāt jaunus, inovatīvus produktus, kas būtu jauno tendenču priekšgalā. Kompānija piedāvā vairāk nekā 900 produktu. Izplatītāju tīkls aptver vairāk nekā 40 valstu Eiropā un ārpus tās. VITRINA ir oficiālais Millennium pārstāvis Lietuvā.

    111 preces

    View Products
  • MULDREAM

    Profesionāla sejas kosmētikas līnija no Dienvidkorejas. Augstākā kvalitāte un labākā cena tieši no pirmavotiem!

  • Nail Pillo

    Nail Pillo (Lielbritānija) Nailpillo ergonomiskais spilvens nodrošina ideālu komforta sajūtu rokām un plaukstas locītavām manikīra pakalpojumu sniegšanas laikā. Īpašais spilvena izliekums nodrošina roku kustību brīvību manikīra procedūru laikā. Izgatavots no 100% speciālām, roku formām pielāgojošām putām. Tam ir noņemams pārvalks, kas ir antibakteriāls, ļauj ādai elpot, ūdensnecaurlaidīgs un kuru var mazgāt veļas mašīnā augstā temperatūrā.

  • OOTD

    Profesionāla sejas kosmētikas līnija no Dienvidkorejas. Augstākā kvalitāte un labākā cena tieši no pirmavotiem!

    17 preces

    View Products
  • ORJENA

    Profesionāla augstākās kvalitātes kosmētika no Dienvidkorejas. Rūpīgi atlasītas, drošas, inovatīvas sastāvdaļas, efektīvi darbojošās formulas – tās ir iezīmes, ar kurām izceļas ORJENA K-POP kosmētikas ražotājs.

    94 preces

    View Products
  • ORLY

    Orly (ASV). Kompānijas dibināšana 1975. gadā būtiski mainīja situāciju nagu kopšanas līdzekļu nozarē. Orly atrada trūkumu šajā jomā un to aizpildīja ar jauniem produktiem, kas palīdz risināt jebkuru problēmu, kas rodas manikīra meistariem un viņu klientiem. Trīsdesmit sešu gadu laikā kompānija ir izveidojusi vairāk nekā 26 preparātus un vairāk nekā 150 toņus. Šobrīd Orly produktus var atrast visā pasaulē, izmantojot vietējos izplatītājus. VITRINA ir oficiālais Orly pārstāvis Lietuvā.

    369 preces

    View Products
  • Panda

    Panda (Polija). Kompānija ražo mēbeles skaistumkopšanas saloniem. VITRINA ir oficiālais Panda pārstāvis Lietuvā.

  • Parisienne Italy

    Profesionāls matu kosmētikas ražotājs no Itālijas

  • PBS

    Professional BeProfessional Beauty Systems (PBS) Apvienotā Karaliste - ražo un piegādā augstākās kvalitātes matu un skaistumkopšanas produktus vairāk nekā 20 gadus. Kompānijai ir 5600 kvadrātmetru rūpnīca un izplatīšanas centrs Apvienotajā Karalistē, kur atrodas arī laboratorijas un pētniecības un izstrādes centri. Šis dinamiskais uzņēmums specializējas novatorisku skaistumkopšanas un matu kopšanas produktu izstrādē profesionālai industrijai. Viņu visaptverošs pakalpojums aptver visas jomas, sākot no zīmola, formulas un iepakojuma koncepcijas līdz ražošanai un gala produkta piegādei. Ilgā darbības pieredze kopā ar prasmēm identificēt tirgus nozīmē, ka viņi spēj pielāgot produkta īpašības atbilstoši klienta prasībām konkrētai tirgus demogrāfijai; Iegūt gala patērētāju vajadzības un radīt lojalitāti gan produktam, gan zīmolam. Beauty Systems (PBS)

    16 preces

    View Products
  • PRADY

    Augstas kvalitātes smaržas un mājas aromāti no Spānijas (Murcia)

    91 preces

    View Products
  • Proraso

    PRORASO – Itālijas bārdas skūšanas zīmols nr. 1, kura sortimentu veido bārdas skūšanas un kopšanas līdzekļi. 1948. gadā itāļa Pjero Martelli dibinātais PRORASO zīmols padarīja skūšanu par patīkamu ikdienas rituālu un kļuva par skūšanās vēstures kvalitātes garantu. Lai apmierinātu jebkura vīrieša vajadzības, PRORASO piedāvā vairākas līnijas, kas izceļas ar unikālām īpašībām un aromātiem. GREEN – klasiskā līnija, papildināta ar eikaliptiem un mentolu. WHITE līnija ar zaļo citronu un ābolu aromātu ir paredzēta jutīgai ādai. RED līnijas sastāvdaļas – šī sviests un sandalkoks – mīkstina bārdu un ādu. BLUE līnijai ir muskusa un dzintara aromāts, un tās intensīvi mitrinošās sastāvdaļas ir alveja, E vitamīns un lakrica.

  • QURET

    Profesionāla sejas kosmētikas līnija no Dienvidkorejas. Augstākā kvalitāte un labākā cena tieši no pirmavotiem!

    16 preces

    View Products
  • Reuzel

    Reuzel. Rakstīts ar Z. Izrunā ar vidējo pirkstu. Tāpat kā katrs labs stāsts, šis sākas alejā. Ar diviem vīriešiem, kuri ir iemīlējušies frizieru mākslā. Iemērcēti stilā. Un noslīkuši rokenrola, kustom kultūras un Roterdamas strādnieku šķiras ētikas ietekmē.

  • Revlon Professional

    Kopš 1930. gadiem Revlon ir revolucionējis šarmu un skaistumu ar drosmīgām krāsām, sākot no pirmā nagu lakas ieviešanas līdz mūsdienu ikoniskajai Super Lustrousª lūpu krāsai.

    13 preces

    View Products
  • ROOTREE

    Profesionāla sejas kosmētikas līnija no Dienvidkorejas. Augstākā kvalitāte un labākā cena tieši no pirmavotiem!

  • Salerm

    Salerm (Spānija). Kompānija darbo jau vairāk nekā 50 gadus un šodien Salerm Cosmetics ir viena no svarīgākajām Spānijas kompānijām skaistumkopšanas un matu kopšanas jomā. Uzņēmums var lepoties ar savu pētniecības un attīstības laboratoriju, kas ļauj būt pētījumu un jaunu kosmētikas formulu izveides priekšgalā. Pašlaik kompānija darbojas piecos kontinentos un ir izveidojusi vairāk nekā 30 filiāles lielākajās pasaules pilsētās, piemēram, Ņujorkā, Frankfurtē, Maskavā, Milānā un Mehiko. Barselonā atrodas kompānijas stilistu akadēmija. Salerm Cosmetics zīmols aptver plašu produktu spektru, kas paredzēts matu kosmētiskajām procedūrām un modelēšanai, kā arī apmierina profesionālo stilistu un viņu klientu vajadzības. VITRINA ir oficiālais Salerm Cosmetics pārstāvis Latvijā.

    640 preces

    View Products
  • Schwarzkopf Professional

    Zīmols Schwarzkopf ir matu kosmētikas zīmols, kas pārstāv kvalitāti, pieredzi un inovācijas vairāk nekā 120 gadus. Schwarzkopf bauda patērētāju pilnīgu uzticību.

    67 preces

    View Products
  • 0 preces

  • SOHYO

    Sohyo birstes ir izgatavotas no augstākās kvalitātes izejvielām. Ideāli piemērotas gan mājas, gan profesionālai lietošanai skaistumkopšanas salonā. Visas Sohyo birstes tiek ražotas Francijā

    11 preces

    View Products
  • SOLIDO ORIGINAL

    Oriģinālā "sausā" jeb citādi sauktā "cietā" kosmētika no Itālijas.

    37 preces

    View Products
  • Solingen

    Niegeloh (Vācija). Uzņēmums tika dibināts 1936. gadā, sākot ražot šķēres. Pašlaik tas ir viens no svarīgākajiem Vācijas manikīra un pedikīra instrumentu ražotājiem. Niegeloh atrodas Solingen reģionā, kas ir slavens ar augstu metāla instrumentu kvalitāti. Uzņēmuma ražoto manikīra komplektu daudzveidība atbilst visām gaumēm. Komplektu   maciņi ir izgatavoti no īstas ādas, bet instrumenti - no augstākās kvalitātes tērauda. Augsta izstrādājumu meistarība nodrošina to ilgmūžību. VITRINA ir oficiālais Niegeloh pārstāvis Latvijā.

    107 preces

    View Products
  • Swarovski

    Swarovski kompāniju (Austrija) dibināja Daniels Swarovski (1862-1956), kurš izgudroja un patentēja ierīci, ar kuru varēja griezt kristālus. Lai šī mašīna varētu darboties, izmantojot ūdens ražoto elektroenerģiju, Daniels Swarovski ar visu ģimeni pārcēlās uz Tirolas pilsētiņu, kur tika likti pamati viņa kristālu ražošanas ērā. Ar savām neierobežotajām pielietošanas iespējām, šodien Swarovski kristālu elementi ir vieni no interesantākajiem, universālākajiem un pievilcīgākajiem veidiem, kā pārveidot mājas, modes vai dzīvesstila aksesuārus par unikāliem mirdzošiem dekoratīviem elementiem.

     

    UAB Vitrina ir pilnvarots oficiāls Swarovski kristālu elementu pārstāvis Lietuvā.

    122 preces

    View Products
  • TAU STERIL

    Tau Steril (Itālija). Uzņēmumu 1964. gadā izveidoja Fino Mornasko. Uzņēmums tika dibināts kā amatniecības ražošanas uzņēmums, tajā laikā bez sākuma kapitāla, tālu no tehnoloģiskajām inovācijām. Sākotnēji TAU STERIL apmierināja tikai vietējā tirgus vajadzības, bet vēlāk, notiekot lielām izmaiņām tehnoloģiju sektorā, uzņēmums sāka specializēties sterilizācijas iekārtu ražošanā. Viņu ražotās iekārtas kļuva ļoti slavenas sava kvalitātes un cenas dēļ. Viņu ražotā produkcija ir populāra pat Tālajos Austrumos un Āfrikas valstīs. TAU STERIL ar savu produkciju pastāvīgi piedalās dažādās izstādēs, kas veltītas skaistuma un veselības industrijai. Uzņēmuma galvenais mērķis ir pastāvīgi uzlabot savu produkciju, lai apmierinātu mūsdienu medicīnas un skaistumkopšanas industrijas darbinieku vajadzības.

  • Ten Image

    Profesionāla kosmētika no Spānijas

    80 preces

    View Products
  • TENZERO

    Profesionāli sejas kosmētikas produkti, kas ražoti modernā Dienvidkorejas rūpnīcā

    24 preces

    View Products
  • TIGI Professional

    PROFESIONĀLS. PERSONISKS. PERFEKTS Zīmols, kas radīts jums un jūsu salonam, TIGI Copyright piedāvā radošu pielāgojamu risinājumu individuālai matu krāsai un personalizētiem ārstēšanas pakalpojumiem.

    48 preces

    View Products
  • TMT Milano

    Profesionāla matu kosmētika no Itālijas

    121 preces

    View Products
  • Valera

    Valera (Šveice). Kompānija kvalitatīvus elektroierīces matiem un nagiem ražo jau kopš 1955. gada. Valera matu fēnus, matu taisnotājus, nagu slīpēšanas ierīces un instrumentus ražo savā rūpnīcā, kas atrodas pašā Šveicē - tas nodrošina īpaši augstu produktu kvalitāti. Valera Professional ierīces atbilst pat visstingrākajiem starptautiskajiem noteikumiem un standartiem.

    140 preces

    View Products
  • Viba professional

    Profesionāla kosmētika no Itālijas

  • Vines Vintage

    Vines Vintage (Apvienotā Karaliste) šis zīmols savā līnijā piedāvā pilnu vīriešiem paredzēto kopšanas līdzekļu sortimentu. Šo produktu ražošanu iedvesmoja vīriešu frizieru tradīcijas, un rezultāts ir viss, ko redzat – autentiski produkti, kuru izskats un iepakojums atbilst viņu pieejai vīriešu modei. Tāpēc VINES VINTAGE zīmols tik strauji kļūst populārs visā pasaulē un arvien vairāk meistaru izvēlas viņu preces. SIA VITRINA ir oficiālais pārstāvis Latvijā.

    14 preces

    View Products
  • WAHL

    Profesionāli matu griešanas mašīnas

    50 preces

    View Products
  • Wako

    Profesionāli produkti frizieriem no Japānas

    0 preces

  • Wella Professional

    Wella tika dibināta 1880. gadā, to nodibināja Franks Štrēhers, frizieris no Saksijas, Austrumvācijā. Uzņēmums sākotnēji ražoja tules, ko izmantoja parūku izgatavošanai.

    81 preces

    View Products
  • Wimpernwelle

    Wimpernwelle (Vācija) - pasaules līmeņa ražotājs, piedāvājot augstas kvalitātes produkciju, kas ietver uzacu un skropstu krāsas, ilgtermiņa skropstu atliecējus, skropstu tušas, skropstu balzamus, acu ēnas ar spīdumiem.

    26 preces

    View Products
  • YEPRE

    Profesionāla sejas kosmētikas līnija no Dienvidkorejas. Augstākā kvalitāte un labākā cena tieši no pirmavotiem!

Rādīt 61 - 109 no 109 vienībām
Close