Jaunums Atlaide! WELLFIT The Wellness Brush View larger

WELLFIT The Wellness Brush

0 1 2 3 4
5/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Add Review View Reviews

KEL2002357W

Comwell.pro

Ķermeņa labsajūtas masāžas birste ar zirga un tampiko sariņiem. Ražots Vācijā

More details

18,71 € ar PVN

24,95 € ar PVN

-25%



Vairāk informācijas

Body Wellness dižskābarža koka masāžas birste, 135 x 70 mm. Tvaicēts dižskābarža rokturis, kas piesūcināts ar dabīgām eļļām. Īpašs zirgu astru un tampico saru maisījums. Ar kokvilnas siksniņu un lietošanas instrukciju. Ražots Vācijā.

Sausā suku tīrīšana ir pīlinga skaistumkopšanas rituāls, kas efektīvi cīnās ar sausu ādu, samazina un novērš celulītu un uzlabo asinsriti. Visiem ādas tipiem.

Ķermeņa tīrīšana ir gadsimtiem sena ķermeņa kopšanas tehnika, ko izmanto daudzās kultūrās un kontinentos, un tās mērķis vienmēr ir: uzlabot ādas tonusu un stimulēt ķermeni no iekšpuses, palielināt enerģiju un labsajūtu. Izmantots. Regulāri veicot ķermeņa suku, rezultāti būs ātri. 

Ādas sausā tīrīšana palīdz noņemt un novērst sausumu, novērš un palīdz cīnīties pret celulītu, uzlabo ādas elastību, palielina enerģiju un rada līdzsvaru un labsajūtu. Tīriet ar dinamiskiem, gariem un taisniem vēzieniem sirds virzienā, lai stimulētu nervu sistēmu, asinsriti un limfātisko sistēmu. Vienmēr dzeriet daudz ūdens, lai pēc sausas tīrīšanas no ķermeņa izskalotu visus toksīnus. Wellness birste ir ideāli piemērota, ja neesat pieradis tīrīt ādu ar sausu suku.  

Galvenās priekšrocības:

  • Pīlings
  • Atjauno ādu
  • Palielina asinsriti
  • Stimulē limfātisko sistēmu
  • Uzlabo ādas tvirtumu
  • Palīdz samazināt celulītu
  • Novērš ieaugušu matiņu veidošanos
  • Mazina pietūkumu
  • Samazina sausuma pogas uz rokām
  • Sausā suku tīrīšana palielina ādas kopšanas līdzekļu uzsūkšanos

060392291827

Jaunums

Kā lietot

VIRZIENI

  • Paredzēts lietošanai bez ūdens vai ziepēm. Izmantojiet pirms dušas vai vannas kā daļu no ikdienas tīrīšanas rutīnas.
  • Sāciet ar viegliem, maigiem otas triepieniem un pielāgojiet to atbilstoši jūsu ādas jutīgumam. Sāciet ar pēdu zolēm, smērējiet uz iekšu no visattālākajiem ķermeņa punktiem, ritmiski strādājot garos, taisnos, gludos un maigos virzienos virzienā uz sirdi.
  • Tīrot kaklu, virzieties no pleciem uz augšu, jo atrodaties virs sirds, gravitācija asinis dabiski vedīs atpakaļ uz sirdi.
  • Notīriet visu ķermeņa virsmu, izvairoties no maigās sejas ādas, krūšu ādas un ādas. Vienmēr velciet pret sirdi.
  • Pēc 3–5 minūšu ķermeņa tīrīšanas varat iet dušā vai vannā. Ieteicams veikt vēsu skalošanu, lai aktivizētu asinsriti un veicinātu veselīgu mirdzumu. Pēc dušas enerģiski noslaukiet ķermeni ar sausu dvieli. Komplektā ar vēlamajiem ādas kopšanas līdzekļiem.
  • Atcerieties izskalot toksīnus, kas izdalās zobu tīrīšanas rezultātā, katru dienu dzerot ūdeni. Jebkurai jaunai rutīnai ir nepieciešams laiks, lai parādītu rezultātus, tāpēc esiet pacietīgs un ievērojiet savu zobu tīrīšanas rituālu.

APKOPE 

Ja nepieciešams, notīriet otu siltā ūdenī ar maigām ziepēm, pēc tam kārtīgi nosusiniet — prom no tieša karstuma, nodrošinot, ka sari žāvēšanas laikā ir vērsti uz leju.

Varat arī izspiest īkšķi cauri sariem, lai pārliecinātos, ka ir noņemtas visas ādas daļiņas, kā arī spēcīgi piesitot birstei pa tīru, līdzenu virsmu. Mēs iesakām izmantot atsevišķu otu katram jūsu mājsaimniecības loceklim.

UZMANĪBU: nelietot, ja ir alerģija pret zirgu astriem. Netīriet suku, ja jūsu āda vai BUFF ir mitra vai slapja. Uzmanieties, lai suku nenotīrītu pārāk spēcīgi, un izvairieties no kairinātas, sasitušas, jutīgas vai salauztas ādas, īpaši piesardzīgi pievēršoties paaugstinātām dzimumzīmēm vai nobrāzumiem. Izvairieties no maigās sejas ādas un ādas kopšanas. Neliels ādas pietvīkums ir normāli. Var rasties vaļīgi sari. Noņemiet vara sakausējumu, kas nav vienā līmenī ar pārējo otu. 

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Close