• Jauns

    Salerm 21 BI-PHASE pack

    0 1 2 3 4
    5/5 - 1 reviews

    View ratings
    0 1 2 3 4 0
    0 1 2 3 0 0
    0 1 2 0 1 0
    0 1 0 1 2 0
    0 0 1 2 3 0
    Add Review View Reviews
    R574622
    Salerm 21 BI-PHASE matu atjaunošanas, mitrinošs un aizsargājošs komplekts
    22,23 €
    Daudzums

    Piegādes izmaksas uz (United States)

    Post:

    7,00 €6 - 20 darba dienas

    Fedex (preferred) or TNT:

    20,00 €4 - 10 darba dienas

    TNT (preferred) or Fedex:

    40,00 €4 - 10 darba dienas

    Apraksts

    Salerm 21 šampūns

    Kondicionējošs šampūns sausiem un bojātiem matiem, kuriem nepieciešama pastāvīga kopšana. Intensīva matu atjaunošana ar hialuronskābi.

    Kondicionējošs šampūns ideāli piemērots sausiem un bojātiem matiem, kuriem nepieciešama papildu kopšana. Tās formula dziļi atjauno matus, vienlaikus tos maigi mazgājot, ievērojot galvas ādas dabiskās īpašības. Salerm 21 šampūns baro, atdzīvina un atjauno matus, padarot tos mīkstākus, stiprākus un atjaunotākus. Ar zīda proteīniem, E vitamīnu un pantenolu.

    • Īpaši mitrinošs.
    • Siltuma aizsardzība.
    • Zīda proteīni.
    • Tūlītējs rezultāts.

    Dziļi atjauno, attīra un mitrina matus. Maksimāla mitrināšana sausiem un bojātiem matiem. Baro, atdzīvina un padara matus blīvākus. Mitrina un līdzsvaro galvas ādu. Veicina matu atjaunošanos. Stimulē ādas atjaunošanos.

    Uzklājiet nelielu daudzumu šampūna mitros matos. Emulģējiet ar maigu masāžu. Izskalot. Atkārtojiet lietojumprogrammu. Rūpīgi noskalojiet ar remdenu ūdeni un veidojiet kā parasti.

    Salerm 21 Bi-Phase

    Divfāžu aerosols ar ilgstošu saules filtru. Aizsargā matu šķiedru un matu krāsu no ārējiem faktoriem. Aizsardzība un mitrināšana. 

    Salerm 21 Bi-Phase ir īpaši izstrādāts, lai aizsargātu matu šķiedru no saules iedarbības, hlora un salpetra, vienlaikus nodrošinot tūlītēju kondicionēšanu, atšķetināšanu un atjaunošanu, lai padarītu matus veselīgus, spīdīgus un bez pūkoņas. paskaties.

    Tā izsmidzināšanas formāts ar novatorisku divfāžu formulu nodrošina dubultu efektu, kā arī ilgstošu UV filtru. 1. fāzē tas aizsargā matu šķiedru, pateicoties tā sastāvam ar keratīnu, pagarina krāsas ilgumu, piešķir spīdumu un mirdzumu un novērš drausmīgos dzeltenīgos toņus. 2. fāzē tas nekavējoties kondicionē, salabo un atšķetina. Tas arī novērš matu sprogošanos, aizsargā matus no hlora un salpetri, kā arī novērš sāļu un metālu atkārtotu nogulsnēšanos.

    • Aizsargā matu šķiedru un krāsojumu.
    • Nodrošina spīdumu un spilgtumu.
    • Pretdzeltenības efekts.
    • Kondicionēšana, remonts un atšķetināšana.
    • Novērš šausmīgo čokurošanos.
    • Aizsardzība pret hloru un salpetru.
    • Uzlabo matu rezultātus.

    Tūlītēja kondicionēšana, labošana un atšķetināšana, lai mati būtu mīksti, spīdīgi un bez sprogošanās. Darbojas kā sauļošanās līdzeklis matiem dienas laikā vai īpaši pludmalē un baseinā.

    Kā atšķetinātājs un kondicionieris:  pirms katras lietošanas reizes sakratiet un izsmidziniet matos, vēlams mitros. Neizskalojiet.

    Kā sauļošanās līdzeklis matiem: bagātīgi izsmidziniet uz sausiem vai mitriem matiem pirms sauļošanās pludmalē vai baseinā un tās laikā.

    Produkta detaļas
    R574622
    Jauns produkts
    842028206378
    How to use
    Uzklājiet nelielu daudzumu Salerm 21 BI-PHASE šampūna mitros matos. Emulģējiet ar maigu masāžu. Izskalot. Atkārtojiet lietojumprogrammu. Rūpīgi noskalojiet ar remdenu ūdeni. Pēc tam izmantojiet Salerm 21 BI-PHASE atvaļinājumu kondicionieri: Kā atšķetinātājs un kondicionieris: pirms katras lietošanas reizes sakratiet un izsmidziniet uz matiem, vēlams, mitros. Neizskalot. Kā sauļošanās līdzeklis matiem: bagātīgi izsmidziniet uz sausiem vai mitriem matiem pirms sauļošanās pludmalē vai baseinā un tās laikā.
    Questions(FAQs)

    Reviews Reviews (0)

    Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
    Filter:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)